Forums

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1Livia Taloi (Ema) Empty Livia Taloi (Ema) # la data de Mier Dec 18, 2013 7:26 pm


H4G
H4G
V.I.P Suprem
Livia Taloi (Ema) Ema
Bio Personaj
Ema si Vandame

Ema isi continua, alaturi de Vandamme, campaniile electorale. Acest lucru face ca relatia lor sa se deterioreze.

Dupa ce pun mana pe vila lui Gogoase, cei doi renunta la a mai incerca sa ii evacueze pe toti ceilalti locatari, dupa ce constata ca intretinerea vilei este foarte costisitoare.

Pentru ca nu mai au deloc intimitate, ajung sa fie stresati din punct de vedere sexual, insa asta nu ii determina sa renunte la privilegiul de a sta in vila. Evident, certurile se inmultesc.

Bio Actor
Livia Taloi

Livia Taloi s-a nascut pe 22 februarie 1980 la Drobeta Turnu Severin. “E un oras plin de istorie, in care am avut o copilarie frumoasa si o adolescenta pe masura, fara internet, fara mobil, fara toate aceste lucruri care ne impiedica sa ne bucuram de natura, de activitati scolare care nici nu mai exista azi sau de o inocenta scrisoare de dragoste. Merg cu drag la Turnu Severin ori de cate ori pot, pentru ca « acasa » pentru mine tot acolo este“, isi aminteste Livia.

“Faptul ca am ajuns sa lucrez in televiziune nu e o pasiune pe care am descoperit-o. Este un vis implinit si un scop in sine, pentru care am facut o scoala“, spune Livia.

“In facultate am trait si eu emotiile unui actor pe scena. In teatru nu ai voie sa gresesti sau sa o iei de la capat. Am fost Julieta din celebra opera a lui Shakespeare, Silvia din Doi tineri din Verona, tot Shakespeare, Masa in Trei surori.... Apoi, ca orice student, la inceput am facut figuratie speciala in filme precum Callas Forever, in regia lui Franco Zeffirelli sau Eye Witness al lui C. Gavras. Spre sfarsitul facultatii am intrat in televiziune, unde am jucat in primul sitcom romanesc, apoi i-am cunoscut pe Trasnitii mei, alaturi de care muncesc de sase ani.”Cod:
<table class="accept_button bg_tick"><tbody><tr><td align="left"><strong><font color="green">Textul dvs.<br></font></strong></td></tr></tbody></table>


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus Mesaj [Pagina 1 din 1]

URL
BBcode
HTML

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Welcome to Help4Games.Înregistrează-te acum pentru a avea acces la toate caracteristicile noastre. Odată înregistrat și autentificat, veti fi capabil să creați subiecte, răspunde la subiectele existente, oferi reputație altor membrisi multe altele.