Forums

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos Mesaj [Pagina 1 din 1]


H4G
H4G
V.I.P Suprem
Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar şi din lume. Un râvnit burlac de la noi a fost cucerit total de felul în care arată românca.

MĂDĂLINA GHENEA L-A DAT PE SPATE PE UNUL DINTRE CEI MAI MACHO BĂRBAŢI DE LA NOI! 24-madalina-ghenea-CF073371_F_614c5471fb_d62cd82039

Mădălina Ghenea este o prezenţă seducătoare, o femeie care înnebuneşte bărbaţii cu formele ei şi cu felul în care arată. Nu degeaba au căzut în mrejele ei staruri celebre de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio şi Gerard Butler.
Fermecătoarea vedetă l-a cucerit iremediabil şi pe unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România, Vladimir Drăghia, fost protagonist la show-ul "Burlacul", de la Antena 1.
Într-un interviu pe care l-a dat pentru replicavedetelor.ro, Vladimir Drăghia a folosit cele mai frumoase cuvinte atunci când a venit vorba despre Mădălina Ghenea.
"În România sunt femei foarte frumoase. Recent am văzut-o pe Mădălina Ghenea şi într-adevăr, este ravisantă! E ciudat de frumoasă, chiar! În general, media României în ceea ce priveşte frumuseţea femeilor este extraordinar de mare”, a spus celebrul personaj.
El a vorbit şi despre genul său de femeie:
"Genul meu de femeie este numai al meu! De fapt, încă mai lucrez la genul meu de femeie. Este într-o continuă dezvoltare".Cod:
<table class="accept_button bg_tick"><tbody><tr><td align="left"><strong><font color="green">Textul dvs.<br></font></strong></td></tr></tbody></table>


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus Mesaj [Pagina 1 din 1]

URL
BBcode
HTML

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 

Welcome to Help4Games.Înregistrează-te acum pentru a avea acces la toate caracteristicile noastre. Odată înregistrat și autentificat, veti fi capabil să creați subiecte, răspunde la subiectele existente, oferi reputație altor membrisi multe altele.